Nieuws

Nijntje Gym Diploma - 6 april 2018

10 mei 2018 door Frank Visser
www.sfdeinum.nl
Nijntje Gym Diploma
Vrijdag 6 april 2018 was het zover, de kinderen mochten hun kunsten laten zien aan alle ouders, opa’s en oma’s etc. Wat een spektakel en wat hebben ze veel geleerd. 

De kinderen beginnen elke les met Jan Huigens in de Ton en zoals in elke les weten de kinderen al exact wat er van hun verwacht wordt. Ruim voor het einde van het liedje (opdracht) weten de kinderen al wat ze moeten doen en liggen plat op de grond, daar kunnen wij als ouders nog wat van leren.  Het echte balgevoel hebben ze ook ontwikkeld. Ze laten zien hoe goed ze  ballonnen hoog kunnen houden en met ballen kunnen stuiteren. Het volleybal team kan zich klaarmaken voor de volgende lichting.  Dan begint het echte klim en klauter werk. Als echte turners en turnsters balanceren ze over banken (ook de smalle kant), kruipen door tunnels, klimmen in wandrekken en maken koprollen op de mat maar ook op de rekstok. Daarna mogen de kinderen samen met de ouders en opa’s en oma’s de andere oefeningen doen. Ze slingeren in touwen over ‘sloten’, springen in trampolines, slaan tegen ballonnen als een proffesioneler honkballen en volgens mij zag ik de volgende Wesley Snijder en Lieke Martens al voetballen. 

Bedankt Juf Marike en Juf Sandra! Aangezien het zo’n groot succes is gaan we de komende weken gezellig door. De kinderen, de juffen en ook de ouders hebben er zin in. 

www.sfdeinum.nl
www.sfdeinum.nl
www.sfdeinum.nl
www.sfdeinum.nl
www.sfdeinum.nl
www.sfdeinum.nl
www.sfdeinum.nl
www.sfdeinum.nl

 
www.sfdeinum.nl

Gekostumeerd Kaatsen

20 mei 2018
Vrijdag 1 juni - Sportfeest SF Deinum Meer
 
www.sfdeinum.nl
Twee jeugdploegen van de voetbalafdeling van SF Deinum zitten nog in het bekertoernooi. Meer
 
www.sfdeinum.nl

Schoolkaatsen

06 mei 2018
Vond je de kaatstrainingen op school ook zo leuk? Doe dan mee aan de buitentrainingen! Meer
 
www.sfdeinum.nl

Bingo

04 mei 2018
Het is bijna weer Bingo tijd. Meer
 
30-04-2018 Meer
 
 
23-04-2018 Meer
 
 
 
 
 
© SF Deinum, 2017
It Holt 17 - 9033 WH Deinum
klik HIER voor onze contactgegevens
Terug naar boven