Nieuws

Nijntje Gym Diploma - 6 april 2018

10 mei 2018 door Frank Visser
www.sfdeinum.nl
Nijntje Gym Diploma
Vrijdag 6 april 2018 was het zover, de kinderen mochten hun kunsten laten zien aan alle ouders, opa’s en oma’s etc. Wat een spektakel en wat hebben ze veel geleerd. 

De kinderen beginnen elke les met Jan Huigens in de Ton en zoals in elke les weten de kinderen al exact wat er van hun verwacht wordt. Ruim voor het einde van het liedje (opdracht) weten de kinderen al wat ze moeten doen en liggen plat op de grond, daar kunnen wij als ouders nog wat van leren.  Het echte balgevoel hebben ze ook ontwikkeld. Ze laten zien hoe goed ze  ballonnen hoog kunnen houden en met ballen kunnen stuiteren. Het volleybal team kan zich klaarmaken voor de volgende lichting.  Dan begint het echte klim en klauter werk. Als echte turners en turnsters balanceren ze over banken (ook de smalle kant), kruipen door tunnels, klimmen in wandrekken en maken koprollen op de mat maar ook op de rekstok. Daarna mogen de kinderen samen met de ouders en opa’s en oma’s de andere oefeningen doen. Ze slingeren in touwen over ‘sloten’, springen in trampolines, slaan tegen ballonnen als een proffesioneler honkballen en volgens mij zag ik de volgende Wesley Snijder en Lieke Martens al voetballen. 

Bedankt Juf Marike en Juf Sandra! Aangezien het zo’n groot succes is gaan we de komende weken gezellig door. De kinderen, de juffen en ook de ouders hebben er zin in. 

www.sfdeinum.nl
www.sfdeinum.nl
www.sfdeinum.nl
www.sfdeinum.nl
www.sfdeinum.nl
www.sfdeinum.nl
www.sfdeinum.nl
www.sfdeinum.nl

 
www.sfdeinum.nl
Dinsdag 17 juli 2018 - Muurkaatsen voor de jeugd Meer
 
www.sfdeinum.nl
14 juli ook de Theo Gijssen Partij Meer
 
www.sfdeinum.nl
Kantinerooster juli 2018 Meer
 
www.sfdeinum.nl
Gezocht: Voetbaltrainers en spelbegeleiders voor de voetbaljeugd van SF Deinum Meer
 
 
30-04-2018 Meer
 
23-04-2018 Meer
 
© SF Deinum, 2018
Privacy Statement
It Holt 17 - 9033 WH Deinum
klik
HIER voor onze contactgegevens
Terug naar boven