Nieuws

Martin Roesink nieuwe trainer SF Deinum 1

15 augustus 2018 door Frank Visser
www.sfdeinum.nl
Afdeling korfbal

Na een lange zoektocht naar een nieuwe trainer voor de selectie van het korfbal van SF Deinum, zijn we zeer blij dat we Martin Roesink vast hebben kunnen leggen voor het komende seizoen. Afgelopen maandag is de selectie begonnen aan de voorbereiding voor het komende seizoen. Daar heeft ieder kennis kunnen maken met Martin. Hij traint zoals hij als persoon ook is, zeer fanatiek en enthousiast. Wij hopen dat we hier nog lange tijd plezier van kunnen hebben en het korfbal zo weer in een opwaartse spiraal kunnen krijgen.

 

Namens het bestuur van SF Deinum

 

Arjan Abma

 

--------------

 

Hallo korfballers van SF Deinum.

 

Graag wil ik me even voorstellen als de nieuwe trainer-coach van jullie club.

Mijn naam is Martin Roesink , 50 jaar en woonachtig in Leeuwarden samen met mijn vriendin Leontien. Heb zelf twee kinderen Sanne 20 en Sven 18 en zij studeren in Groningen.

 

 

Vanaf 8 jarige leeftijd heb ik me bezig gehouden met deze mooie sport en heb bij verschillende clubs gespeeld. Gestart in Meppel en daarna verhuisd naar Beetsterzwaag. Op mijn 15e gaan korfballen in Nij Beets (Hermes) Omdat ik zo jong was tussen de senioren heb ik toen besloten bij KV Drachten twee prachtige jaren op het hoogste junioren niveau te gaan spelen.

 

Na een jaar geen korfbal ging ik het uiteraard missen en ben ik weer gaan spelen bij Hermes.

Door verhuizingen kwam ik op mijn 24 ste terecht in Joure waar ik lang spelend lid ben geweest en een aantal jaren in het eerste heb gepeeld op tweede klas niveau. Ook heb ik een aantal jaren de fluit ter hand genomen wat ik naast het spelen in het eerste deed.. De club steunen was daar natuurlijk de belangrijkste reden voor, maar ook het leuk vinden van wedstrijden fluiten was een reden. Korfballers hebben wel eens wat knie problemen en ik was daar 1 van. Twee niet al te beste gewrichten waren de oorzaak van het niet meer kunnen spelen in de selectie. Hierdoor kwam al snel de vraag door gebrek aan trainers of ik de club wou trainen. Dit heb ik een aantal jaren bij mijn spelende dochter gedaan in de B en A junioren en ook een drie tal jaar de selectie van Joure.

 

Ben een enthousiaste sporter en een iets minder uitgebreide trainer maar door mijn houding en plezier in het spelletje kon ik aardig overweg met het trainen en coachen. Dit is ook wat jullie bij de korfbalclub Deinum van mij kunnen verwachten. Enthousiasme, fanatisme en de wil om altijd samen met jullie te winnen. Wat zou het mooi zijn om samen met jullie ergens voor te strijden en gezamenlijk beter te worden. Hierbij zijn de jeugdige spelers van de club erg belangrijk en hoop deze mee te krijgen om een aanvulling te zijn voor de toekomst.

 

Zin in het nieuwe seizoen en tot snel op het mooie nieuwe sportpark in Deinum!!

 

Martin Roesink

www.sfdeinum.nl
www.sfdeinum.nl
www.sfdeinum.nl
www.sfdeinum.nl
www.sfdeinum.nl
www.sfdeinum.nl

 
www.sfdeinum.nl

Sponsoravond

16 april 2019
Verslag van deze avond Meer
 
www.sfdeinum.nl
SF Deinum speelt tijdens het feestweekend tegen de bn'ers van het RTL Sterrenteam.  Meer
 
www.sfdeinum.nl
KLIK HIER voor het kantinerooster van deze maand.  Meer
 
www.sfdeinum.nl

1e kaatswedstrijd

10 april 2019
20 april 2019 - 13:00uur Meer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-01-2019 Meer
 
© SF Deinum, 2018
Privacy Statement
It Holt 17 - 9033 WH Deinum
klik
HIER voor onze contactgegevens
Terug naar boven