Nieuws

Vacature hoofdtrainer SF Deinum 1 - voetbal

17 december 2018 door Jochem Bruinsma
www.sfdeinum.nl
‘SF Deinum, Loet en Niels Boot komend seizoen niet met elkaar verder.’ 

Loet en Niels Boot staan, samen met leider Willem Lautenbach, alweer anderhalf jaar aan het roer van het eerste team van onze voetbalafdeling. Dit tot volle tevredenheid van de club. Immers, vorig seizoen hebben we tot de allerlaatste nacompetitie ronde meegedaan om promotie en halverwege de huidige competitie staan we keurig bovenaan.

Uit het jaarlijkse evaluatie moment komt echter naar voren dat er bij zowel spelers als TC de wens bestaat verder te gaan met 1 hoofdtrainer, bij voorkeur iemand die alleen actief is voor SF Deinum. Helaas blijkt dit voor Loet Boot niet verenigbaar met zijn werkzaamheden voor NOK. Dit betekent dat we, ondanks de wederzijdse tevredenheid over de samenwerking, voor volgend jaar op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer.  De vacature is te vinden op onze website, klik op deze link.

Loet en Niels zullen uiteraard het lopende seizoen afmaken, waarbij een mogelijk kampioenschap en/of promotie een mooie kroon op de samenwerking zou zijn.

Graag willen we de heren bedanken voor hun werkzaamheden en inzet tot dusver. Wij hopen op een mooie 2e seizoenshelft en uiteraard wensen wij Loet en Niels alle succes het komende seizoen met respectievelijk NOK en SWZ.  

Vragen over dit bericht?
Mail naar voorzitter@sfdeinum.nl of bel met Erik Jan Wijnstra (06 502 160 03).


 
www.sfdeinum.nl

SFD JO17-2 Kampioen

18 mei 2019
SFD JO17-2 kampioen (lees verder) Meer
 
www.sfdeinum.nl

SFD JO15-1 Kampioen

18 mei 2019
SFD JO15-1 kampioen (lees verder) Meer
 
www.sfdeinum.nl
KLIK HIER voor het kantinerooster van deze maand.  Meer
 
www.sfdeinum.nl
Voetbalnieuws: Waar we in januari al konden melden dat vanaf komend seizoen Jelle Jan Leijenaar de nieuwe hoofdtrainer wordt, kunnen we… Meer
 
16-04-2019 Meer
 
 
 
 
 
 
 
 
© SF Deinum, 2018
Privacy Statement
It Holt 17 - 9033 WH Deinum
klik
HIER voor onze contactgegevens
Terug naar boven