Nieuws

Goed nieuws van de afdeling voetbal!

16 januari 2019 door Jochem Bruinsma
www.sfdeinum.nl
Jelle Jan Leijenaar hoofdtrainer miv. seizoen 19/20.

Vorige week kon al bekend worden gemaakt dat bij de eerste selectie van het korfbal, hoofdtrainer Martin Roesink voor nog in ieder geval 1 jaar heeft bijgetekend. Vandaag kunnen we bekend maken dat in de vacature voor het hoofdtrainerschap bij de eerste selectie van het voetbal is voorzien. Met ingang van komend seizoen staat “Rypster” Jelle Jan Leijenaar voor de groep.
 

Jelle Jan (44 jaar) kwam als speler uit voor v.v. Dronrijp maar is inmiddels al zo’n 25 jaar trainer. Zijn loopbaan als trainer begon hij bij z’n eigen club. Daarna passeerden diverse clubs de revue, bijvoorbeeld St. Jacob, FVC en Trynwalden. Als hoofdtrainer wist hij met Oosterlittens promotie van de 4e naar de 3e klasse af te dwingen, om dit kunstje met v.v. Akkrum vervolgens nog eens over te doen. Op dit moment is Jelle Jan geen hoofdtrainer maar hij staat weer te popelen om te beginnen!

De keuze voor Jelle Jan is in goed overleg gemaakt. Door een vertegenwoordiging van de selectie en de TC zijn er in de winterstop meerdere gesprekken gevoerd met diverse kandidaten, nadat een flink aantal sollicitanten zich had gemeld. De resultaten van de afgelopen jaren helpen daar aan mee. Mooi om te zien dat we op de goede weg zijn, nog mooier is het om die weg verder omhoog te volgen. Met Jelle Jan voor de groep hebben wij er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken, namens bestuur en TC wensen wij hem dan ook veel plezier en succes bij SF Deinum.  

Bestuur SF Deinum


 
www.sfdeinum.nl

Achtkamp bij SF Deinum

13 juni 2019
Vrijdag 14 juni 2019, 18:15 uur!! Meer
 
www.sfdeinum.nl
SF Deinum JO13-1 winnaar van eerste editie Waadhoeke-cup 2019 (lees verder) Meer
 
www.sfdeinum.nl
Lees er hier meer over! Meer
 
www.sfdeinum.nl

Webshop Update!

28 mei 2019
Hoodies nu ook in grotere maten, t/m XXL. Maat M ook weer verkrijgbaar! Meer
 
 
 
 
 
 
16-04-2019 Meer
 
 
 
 
 
© SF Deinum, 2018
Privacy Statement
It Holt 17 - 9033 WH Deinum
klik
HIER voor onze contactgegevens
Terug naar boven