Nieuws

SF Deinum B1 Herfstkampioen!

16 oktober 2019 door Frank Visser
www.sfdeinum.nl

Een nieuw team binnen SF Deinum. De B1 bestaat uit de B1 van vorig jaar, samen met de C1 van vorig jaar. Voor de meesten, voor het eerst twee keer in de week trainen. Wedstrijden in een poule met Waterpoort, Harich en WWC. Ondanks dat het toch altijd wel even wennen is, is de B1 volle bak gegaan en dat heeft voor mooie resultaten bij de wedstrijden gezorgd. In de breedtekorfbal zijn ploegen met gelijk aantal punten kampioen van de poule en dat had SF Deinum voorafgaand aan de wedstrijd zaterdag tegen Waterpoort al bereikt. Toch kon het alleen kampioen worden, wanneer er al één punt of meer behaald kon worden. 

Waar Waterpoort veelvuldig het balbezit had, ging SF Deinum de eerste helft beter met de kansen om. 3-1 de ruststand. De 2e helft wist Waterpoort met het veelvuldige balbezit, de kansen om te zetten in doelpunten. Niet heel veel, waardoor met 10 minuten voor tijd op 3-3, Deinum nog steeds in het bezit was van dat ene puntje. Met twee kansjes onder de korf wist Waterpoort uiteindelijk te winnen en zo waren er 3 ploegen met hetzelfde aantal punten in de poule. Kortom, kampioen! 

Al een mooie prestatie zo in het begin van het seizoen!

 
www.sfdeinum.nl

Kaatskalender Boksum 2020

04 februari 2020
Zet de data alvast in je agenda! Meer
 
www.sfdeinum.nl

Kantinerooster februari 2020

01 februari 2020
KLIK HIER voor het kantinerooster van deze maand.  Meer
 
www.sfdeinum.nl

Tussenstanden Volleybal

11 januari 2020
Halverwege het seizoen beide dames teams in de race voor kampioenschap [lees verder] Meer
 
www.sfdeinum.nl

Voetbalnieuws!

30 december 2019
Namens de technische commissie van SF Deinum kunnen we bekendmaken dat ook het aankomende seizoen Jelle Jan Leijenaar voor de groep zal… Meer
 
 
 
© SF Deinum, 2018
Privacy Statement
It Holt 17 - 9033 WH Deinum
klik
HIER voor onze contactgegevens
Terug naar boven