Freonen Fan

Freonen fan SF Deinum

Beste sportvrienden,

Het zal jullie niet zijn ontgaan, het samengaan van TDK, S&S, DTD en Sparta ’59! Inmiddels alweer even geleden , op 30 juni 2016, is de akte van opheffing ondertekend door de bestuursleden van de vier verenigingen om daarmee per 1 juli 2016 op te gaan in Sport Feriening Deinum. Dit had de nodige consequenties. Voor onze leden, voor onze vrijwilligers, maar ook voor een ieder die als donateur, freon of sponsor betrokken was.
Bij de vier verenigingen bestonden diverse mogelijkheden tot sponsoring. Bij het voetbal, ooit begonnen als de club van 50, waren er de “Freonen fan Sparta”. DTD kon elk jaar weer rekenen op een aantal kaatsbal sponsoren. TDK had achter de schermen steun van een paar sponsoren en eigenlijk alle verenigingen hadden daarnaast een trouwe schare donateurs.

SF Deinum heeft er voor gekozen dat allemaal samen te voegen tot 1 groep “stipers”. Dit worden de “Freonen fan SF Deinum”. Je kunt lid worden voor maar € 25,-- per jaar, in ruil daarvoor krijg je van ons een SF Deinum shawl en komt je naam of bijnaam op een mooie plek in de kantine.

Lid worden? Ga op de website via het menu onder "Info" naar "Freonen fan" en kies bij “Inschrijven als*” voor “Freonen fan SF Deinum” en vul daarna alle gegevens onder PERSOONS- & ADRESGEGEVENS, CONTRIBUTIE en FREONEN FAN SF DEINUM zo volledig mogelijk in. Overige vragen en keuzemogelijkheden zijn als Freon niet verplicht om in te vullen.

Het doel van de freonen is de vereniging te ondersteunen daar waar de eigen financiële middelen dat niet toestaan. De komende twee jaar kunnen we elke bijdrage goed gebruiken voor het inrichten van de nieuwe kantine. Maar daarna zal een belangrijk deel bestemd zijn voor onze jeugd. Bijvoorbeeld voor extra training- en spel materiaal, een middagje schaatsen in de winterstop of het bezoeken van een wedstrijd van SC Cambuur of SC Heerenveen.

Kortom, word lid! Jullie bijdrage is onmisbaar en wordt zeer gewaardeerd!


Namens alle leden van SF Deinum bedankt voor je ‘freonskip’!
Met vriendelijke groet,


Commissie Freonen fan SF Deinum
freonenfan@sfdeinum.nl

Freon worden?

Klik hier om je aan te melden!

© SF Deinum, 2018
Privacy Statement
It Holt 17 - 9033 WH Deinum
klik
HIER voor onze contactgegevens
Terug naar boven