VCP / Meldpunt

Verenigingscontactpersoon (VCP) & een sportveilig klimaat bij SF Deinum

Op deze pagina kun je meer informatie vinden omtrent het sport veilige klimaat bij SF Deinum. Hieronder staat een korte introductie na aanleiding van de laatste algemene leden vergadering. Binnenkort gaan wij deze pagina verder uitbreiden.

Voor nu het belangrijkste; heb je behoefte aan een onafhankelijk en luisterend oor binnen de vereniging? Zoek dan contact met een van onze vertrouwens contact personen. Zij helpen je verder en kunnen je waar nodig in contact brengen met professionals buiten onze vereniging.
Goed om te weten: Het bestuur zal te allen tijde op de hoogte worden gesteld, maar wanneer jij dat wilt is je anonimiteit gegarandeerd.

____________________________

Beleid

Binnen het bestuur was al langere tijd de wens om beleid te maken op het gebied van een sport veilige omgeving en alles wat daar mee te maken heeft. Om daar een begin mee te maken is Els Hiemstra benaderd voor de functie van VCP. Els is daarvoor op training geweest en heeft tijdens de vergadering een introductie gegeven. Inmiddels hebben we met Willeke van der Plas een tweede VCP binnen de vereniging, en heeft ook Willeke inmiddels de training van het NOC-NSF gevolg.  Wat zij doen, hoe ze te werk gaan en wat ze voor jou kunnen betekenen kun je binnenkort op de website lezen. Hiernaast lees je hoe ze te bereiken zijn. 

Om verder handen en voeten te geven aan dit onderwerp is er een werkgroep in het leven geroepen. Uiteraard maken beide VCP’s daar onderdeel van uit. Op de vergadering hebben Ingrid Le Fevre, Durk Schakel en Esther Miedema aangeven daar ook hun steentje aan bij te willen dragen. Tijdens de algemene ledenvergadering medio 2019 zullen we hun voorstellen presenteren en in beleid omzetten. 

Contactgegevens VCP's

Els Hiemstra
06 42377286
vcp.els@sfdeinum.nl

of

Willeke van der Plas
06 46297839
vcp.willeke@sfdeinum.nl
 
© SF Deinum, 2018
Privacy Statement
It Holt 17 - 9033 WH Deinum
klik
HIER voor onze contactgegevens
Terug naar boven