Korfbal: SF Deinum MW - Waterpoort MW

Deinum MW1
De Waterpoort MW1
15-05-2019
11-9

SF Deinum MW – De Waterpoort MW

 

16 mei mochten het midweekteam zijn talenten weer laten zien op ons prachtige sportpark de Fjouwer. Door vakanties, bestuursvergadering, langdurige blessures en het voorzien van de arbitrage deinde het team wat aangepast te worden. Gelukkig waren TT, Sytse en Auke beschikbaar en gedurende de wedstrijd kon ook Anne nog opgepiept worden.

 

Vooraf wisten we dat Waterpoort een gelijkwaardige tegenstander is. In de zaal hebben we 1x verloren en 1x konden we hun verslaan. Beide met 2 doelpunten verschil. We moesten dus aan de bak.

 

Onder niet ideale omstandigheden floot Frank de wedstrijd opgang. In de aanval Nynke, Pytsje, TT en Sytze. In de verdediging Sjoukje, Bianca, Erik-Jan en Tjebbe. De forse noordenwind en de laagstaande zon bleken duidelijk hun invloed te hebben. Scoren was moeizaam en de aanvallen moesten steeds weer naar de lange zijde worden gebracht.

 

Bij een ruststand van 6-5 zochten we de thee op. Omdat er behalve het scoren niet veel viel aan te merken op ons spel lag de nadruk in de pauze met name op Anne, die wilde spelen in een broekje. Gelukkig kon ze nog ergens een rokje wegtoveren en kon het rare broekje uit.

 

De tweede helft was een kopie van de eerste helft, behalve dat Erik-Jan de bestuursvergadering moest bijwonen en Pytsje geblesseerd in de dug-out achter bleef. Het scoren was lastig, maar SF Deinum bleef aan de goede kant van de score. Eindstand 11-9.

 

Een sportieve en gemoedelijke wedstrijd waarbij het harde werken is beloond met 2 punten.

 

Gastspelers bedankt!

 

Maandag 20 mei is de volgende wedstrijd tegen de koploper SIM om 20uur in Haskerdyken.

 

 

Verslagen

© SF Deinum, 2018
Privacy Statement
It Holt 17 - 9033 WH Deinum
klik
HIER voor onze contactgegevens
Terug naar boven