Korfbal - 12 september 2016: Veenwouden 1 - SF Deinum 1

SF Deinum 1
12-09-2016
20-19

Veenwouden 1 - Deinum 1

Maandag 12 september vertrokken we dan voor onze tweede wedstrijd naar Veenwouden. Het was toch even wennen voor iedereen, omdat we nu bij de kantine vertrekken, in plaats van op het hoekje. Geheel duidelijk was het niet bij iedereen, dus zijn we traditioneel toch maar even over het hoekje gereden voor de laatste spelers.

Aangekomen in Veenwouden bleek nog niet iedereen volledig hersteld te zijn van de warme wedstrijd van zaterdag. Ondanks dat, begonnen we weer met volle moed en viel het eerste doelpunt al snel aan onze kant! Na de gehele eerste helft continu voor te staan ,met twee doelpunten verschil, eindigden we de eerst helft met een kleine 12-11 achterstand. Gebrek aan conditie speelde toch een grote rol.

Gecoacht in de rust door Tjebbe om toch een stapje sneller te gaan werken, kwamen we weer op voorsprong. Helaas mochten de doelpunten, ondanks het harde werken, niet genoeg vallen. Bij Veenwouden mocht dit wel baten, waardoor we de wedstrijd eindigden met een krap verlies van 20-19.
Aankomende zaterdag spelen we de wedstrijd met onze nieuwe coach/trainer Ricardo Augustijn. We zullen zien hoe de wedstrijd dan verloopt!