04-01-2020
17-7

4 januari 2020
De Walden A3 - SF Deinum A1

Op de laatste zaterdag van onze kerstvakanti gaan we om 12:45 uur op weg naar Oentsjerk. We hebben er zin in. Frank is onze coach en Jildou is mee voor de support.

Na de warming up beginnen we om 14:00uur aan de wedstrijd. In de 1e minuut komen we al met 1-0 achter te staan en het tweede doelpunt volgt snel. Dan krijgen we een strafworp die jammer genoeg niet wordt benut.

Na een kwartier spelen staat het 3-2, dankzij twee mooie goals van Sterre. In de 20e minuut is de stand 5-3. Kort daarna krijgen we opnieuw een strafworp, die helaas ook gemist wordt. In de 29e minuut is de stand 7-5. En net voor rust wordt dit nog 8-5.

In de 2e minuut van de 2e helft scoort de tegenpartij hun 9e doelpunt. Vanaf dat moment gaan ze als een trein, wat er voor zorgt dat we in de 24e minuut met 17-5 achter staan. Helaas lukt 't ons pas in de 28e minuut iets terug te doen. Janna scoort in de 28e en 29e minuut een doelpunt wat resulteert in een eindstand van 17-7. Jammer dat het deze keer niet lukte.. Maar we gaan vol goede moed op naar de volgende wedstrijd!