Korfbal: Altijd Kwiek MW2 - Deinum MW1

Altijd Kwiek MW2 - Sporthal De Skans Gorredijk
SF Deinum midweek
31-01-2020
21:00

31 februari 2020
Altijd Kwiek MW2 - Deinum MW1

Zomaar een doordeweekse vrijdagavond en de midweek mocht in beweging. Eerst nog in een striemende regen de kledingtas en de bidons bij elkaar gezocht, worden er gek genoeg ook steeds minder. En vervolgens richting De Gedyk. Binnendoor over alle kleine slingerweggetjes in 't donker en met die wind, kon wel eens een hachelijk verhaal worden, gekozen werd voor de beruchte A7. Toch enigszins op tijd kwamen we bij de Skâns aan. Tot zover ging 't prima, een plekje vinden om de auto kwijt te raken werd nog een uitdaging. Naast een korfbalwedstrijd stond er in een zaaltje ernaast een feestje op het punt van beginnen. Eenmaal binnen was het toch wel weer even terug in de tijd, vooroorlogs volgens de verhalen. 

De zaal zelf was ook al een tijdje niet open geweest, een stoffig vloertje, hout, waar kom je dat nog tegen. Voor de ventilatie kwam het aan om een roldeur een stukje te openen, naar buiten wel te verstaan. Het was in ieder geval even wennen, wennen aan van alles, de bal stuiterde in ieder geval nog wel alle kanten op. Vond zo nu en dan korf, al viel het de eerste helft dan uiteraard, traditiegetrouw alles mee. De tweede helft was wat dat betreft wonderlijker, er gebeurde weer genoeg in ieder geval, zij 't niet bepaald in 't voordeel van de Deinumers en daar was 't zo nu en dan zelf ook meer dan handig in, in het creëren van 't geheel. De vloer werd er niet anders om, de drukte op de tribune ook niet. De muziek was voor zover te horen ook nog niet begonnen en zo ging deze wedstrijd als een nachtkaars uit. 

Terug in de kleedkamers was het nog even na-analyseren of in ieder geval iets in die richting. De kleding werd weer bij elkaar gezocht, de bidons geleegd, vooral om maar niks te vergeten. Waren 't uiteindelijk toch nog de punten terug in de tas naar Deinum.

Hester, Berber en Anne bedankt voor 't meespelen!
Frank
 

Verslagen

© SF Deinum, 2018
Privacy Statement
It Holt 17 - 9033 WH Deinum
klik
HIER voor onze contactgegevens
Terug naar boven