24-09-2016
3 - 1

Zaterdag 24 sept. 2016

1e helft,

Mooi weer, het zonnetje schijnt en voor de wedstrijd zijn er nog mooie foto's gemaakt van het hele team met de nieuwe teneues. We waren er klaar voor om met z'n allen te vertrekken richting de MKV'ers. Vooral omdat wij vorige week een prachtige overwinning hadden geboekt met een reuze score. Omdat de wedstrijd van Cido pas tegen 12 uur begon, mocht hij weer vlaggen en dat vindt hij prachtig om te doen. Gelukkig was Norick ook van de partij, omdat hij zich de vorige avond niet lekker voelde en daarom zaten wij al in de piepzak om zo'n goede keeper dan te moeten missen. De wedstrijd begon en we waren vol goede moed en jawel hoor in de 9e minuut werd de eerste goal voor ons gescoord door Anders en wat waren we blij. Maar de wedstrijd zakte voor onze jongens een beetje in en daardoor kreeg MKV heel veel kansen (het had op dat moment wel 5-1 kunnen staan, we gingen de rust in met een 0-1 stand)

2e helft,

We gingen er weer voor, maar konden niet verhinderen dat de tegenstander snel scoorden, helaas 1-1. Maar omdat wij een super verdediger hebben staan met de naam (Jacob Arjen), was deze stand zoals ik al eerder opmerkte niet in ons voordeel. Maar zelfs dit manneke kan geen wonderen verrichten en na de 13e minuut weer een goal van de tegenstanders, 2-1 en ja hoor na 20 minuten scoorden we gelukkig de 2-2, maar helaas werd deze goal afgekeurd wegens buitenspel. Jammer en in de 25e minuut scoorden de tegenstanders nog een goal, eindstand 3-1, volgende keer beter, maar het was toch een mooie wedstrijd om naar te kijken.