Voetbal: SF Deinum JO11-1 (E1) - Frisia JO11-6 (E6)

Frisia JO11-6
23-09-2017
17 - 3

Wedstrijdverslag SF Deinum E1- Frisia E6

Na drie bekerwedstrijden met wisselende resultaten, stond de eerste wedstrijd in de competitie op het programma. Na de warming up en het doorspreken van de opstelling kon de wedstrijd om 8.45 beginnen. Meteen vanaf het begin nam SF Deinum het initiatief en al gauw vielen de eerste doelpunten. Frisia kreeg wel kansen, maar het ontbrak hun in de afronding vaak aan dat beetje geluk wat je soms nodig hebt om een doelpunt te maken. In de rust hadden de jongens al een riante voorsprong en dit werd in de tweede helft alleen maar groter. Het publiek heeft vandaag kunnen genieten van een prachtige wedstrijd. De jongens, ieder met hun eigen kwaliteiten, hebben laten zien dat ze in staat zijn om een team te vormen. De inzet was uitstekend! Er werd prima overgespeeld, men hielp elkaar waar nodig en ze gunden elkaar de doelpunten. Jongens ga zo door, dan kunnen jullie er een mooie competitie van maken. Eindstand van vandaag was 17-3. Doelpuntenmakers: Wybe 6x, Fender 3x, Hidde 3x, Senna 2x, Rens 2x, Rienk 1x