SF Deinum JO11-1
30-09-2017
3 - 5

Zaterdag 30 september FVC JO11-2 – SF Deinum JO11-1

Vandaag stond FVC JO11-2 op het programma voor SF Deinum JO11-1. Uit altijd lastig, want FVC beschikt ook zeker over goede spelers. De beide coaches konden er helaas niet bij zijn dus de leiding werd overgenomen door Tsjerk. Een zware druk lag op z’n schouders, aangezien we vorige week met 17-3 de winst gepakt hebben. Dan ligt de lat al hoog.

Onder leiding van Hidde en met Senna de 1e helft op goal kon de wedstrijd van start gaan. Je zag meteen al dat het een spannende strijd ging worden. Vooral aan de kant van FVC waren veel kansen, maar door een goede verdediging en het optreden van de keeper ging de bal niet over de lijn.

Na een prachtige soloactie zag Hidde ruimte in de korte hoek en schoot de bal in het net. Toch wist FVC een kans te benutten en zette de stand redelijk snel op 1-1. Maar de fout werd gemaakt om Fender ruimte te geven om te schieten en maakte 2 afstandsgoals in de 1e helft.

Met een 1-3 gingen we de rust in.

De tegenstanders hebben zeker een donderspeech in de kleedkamer gehad want de stand werd binnen een aantal minuten in de 2 helft op 3-3 gezet. De ballen waren voor Rens, keeper 2e helft, niet te houden. De bloeddruk, hartslag werd erg hoog/versneld bij de meegekomen supporters van SF Deinum. Poeh wat waren we blij met de 4e en 5e goal, gescoord door Jens en Yann.

Het was een lastige wedstrijd voor de mannen, maar door een goede samenwerking hebben we de 3 punten mee naar Deinum genomen!