Algemeen

SF Deinum stelt zich voor & nodigt je uit

SF Deinum bestaat sinds 30 juni 2016 als fusievereniging van vier clubs, te weten DTD, S&S, Sparta '59 en TDK. De vereniging biedt voor alle leeftijdscategorieën veel keuzes om te sporten: kaatsen, korfbal, voetbal, volleybal, gymnastiek en jazzdance. In competitieverband of aangenaam bezig met gelijkgestemde liefhebbers op bijvoorbeeld een doordeweekse avond. Het nieuwe sportcomplex heeft, tussen de vier prachtig aangelegde sportvelden, een prachtig clubgebouw gerealiseerd dat alle hedendaagse eisen voldoet. Voor de sportliefhebber een ideale locatie zijn/haar sport te beleven, zowel actief als passief.

SF Deinum, met naast leden uit Deinum ook leden uit Boksum, Blessum, Jellum, Weidum, Bears, Marsum, Ritsumasyl en Leeuwarden actief, is een zogeheten laagdrempelige vereniging waar iedereen welkom is en aan een ieder de gelegenheid wordt geboden zich thuis te voelen. Met een betaalbare contributie voor het sporten en veel mogelijkheden om op een andere wijze actief te zijn binnen de vereniging, bijvoorbeeld als vrijwilliger. Zeker vrijwilligers zijn van ontschatbare waarde en gelden als een onbetaalbare kracht voor een bloeiende vereniging.
 

Mocht je nog niet betrokken zijn bij SF Deinum, kom dan gerust eens langs op een trainingsmiddag of - avond of op een wedstrijddag om de sfeer te proeven. Zoals al eerder benoemd, de drempel is laag en de keuze ruim. Aanmelden kan via de website, die vanzelfsprekend ook te raadplegen is voor nadere info.

complex
© SF Deinum, 2018
Privacy Statement
It Holt 17 - 9033 WH Deinum
klik
HIER voor onze contactgegevens
Terug naar boven