Volleybal

Nieuws van SF Deinum

Kantinerooster November

01 november 2018

KLIK HIER voor het kantinerooster van deze maand. 

Meer
 

Vanaf 2 november 2018!

Meer
 

Vrijwilligersavond

26 oktober 2018

Zaterdag 10 november 2018 om 20:00uur in de kantine van ons sportcomplex 'De Fjouwer'

Meer
 

SF Deinum Midweek 1

Meer
 

Bingo avond

11 oktober 2018 Meer
 

Walking Football

25 september 2018 Meer
 
 

Persbericht

05 september 2018 Meer
 
 
 

Sport & Spel in Deinum

Begin 20e eeuw bleek het verenigingsleven in Deinum alom aanwezig. Zo was er al het Toneelgezelschap it Klaverblêd en sinds 1909 de kaatsvereniging DTD. Uit de archieven van de destijds genoemde korfbalvereniging T.D.K. dat er in 1916 bij de gymnastiekvereniging T.O.O.S. een behoefte bleek om te korfballen. Het is onduidelijk of T.O.O.S. lang heeft bestaan en of dit uiteindelijk is overgegaan in Sport & Spel in 1938. Feit blijft, dat gymnastiekvereniging Sport & Spel in 1938 werd opgericht om zodoende de mogelijkheid tot klassieke vormen van lichaamsbeweging in de vorm van sport aan te bieden. Met de komst van sporthal in Deinum kon daarbij ook een afdeling volleybal aan toegevoegd worden, waarna later ook het moderne freerunning en jazzdance kon worden beoefend. Al met al een diverse mix van sportieve activiteiten, die gehuld in een blauwe broek (en blauw gympak) en wit shirt met veel plezier en passie beoefend werden.

In juni 2016 ging Sport & Spel op in de omnivereniging SF Deinum. Een bruisende vereniging met meerdere takken van sport. Plezier in het spelletje, spelfanatisme en het samen het werken naar een doel, kortom het ware verenigingsleven, zijn kenmerken die perfect passen bij SF Deinum. SF Deinum heeft door de aanleg van de ‘Haak om Leeuwarden’ ook een nieuw onderkomen gekregen. In september 2016 werden de grasvelden, gelegen aan het kanaal, verruild voor het nieuwe complex ten oosten van Deinum.

Ook volleyballen in Deinum? Meld je dan hier aan!

 

Onze afdeling volleybal speelt de wedstrijden tegen teams uit de omgeving. De wedstrijden worden meestal op de dinsdag-, donderdag- of vrijdagavond gespeeld.
 

De training voor volleybal is op maandag in de sporthal van Deinum.

TIJD CATEGORIE
19.30 – 20.30 Dames II
20.30 – 21.30 Dames I

Contactpersoon volleybal:
Naam                 : bestuur SF Deinum
Telefoonummer   :  –
E-mail                 : volleybal@sfdeinum.nl
 

Trainer: Piet Fortuin


Momenteel hebben we geen herenvolleybal. Indien er weer genoeg heren zijn, kunnen we een herenvolleybalteam samenstellen. Mocht u interesse hebben, informeer naar de mogelijkheden bij onze contactpersoon.
© SF Deinum, 2018
Privacy Statement
It Holt 17 - 9033 WH Deinum
klik
HIER voor onze contactgegevens
Terug naar boven