Nieuws

Enquête "Voetbal op zaterdag of zondag?

22 januari 2019 door Jochem Bruinsma
www.sfdeinum.nl
Alle voetballende junioren en senioren krijgen een enquête over de toekomst van het voetbal in Deinum. Waarom? Lees hier de begeleidende brief!

Op de algemene ledenvergadering van 12 oktober afgelopen jaar stond als punt 7 op de agenda “Toekomst seniorenvoetbal op zaterdag en/of zondag – Een onderzoek waard?”. De vraag was toen of wij als bestuur en technische commissie verder mogen met het onderzoeken van de mogelijkheden rondom het senioren voetbal op zondag of misschien wel zaterdag. De aanwezige leden hebben daar mee ingestemd en dus is er nu een werkgroep gestart.

Omdat wij het heel belangrijk vinden dit onderzoek zorgvuldig te doen, gaan wij gedegen en in verschillende stappen te werk. Als eerste stap willen wij in kaart brengen wat de exacte behoefte is van onze voetballende leden. Daarom beginnen we met deze enquête. De enquête gaat naar alle voetballende senioren en junioren. Wij verzoeken deze in te vullen en zo spoedig mogelijk te retourneren. Omdat wij het belangrijk vinden de antwoorden per team te kunnen categoriseren zijn deze formulieren gecodeerd. Zodra er voldoende formulieren zijn ingeleverd zullen we deze echter anonimiseren en garanderen daarbij dat zodra de antwoorden verwerkt zijn, deze niet meer naar jou vallen te herleiden.

Op basis van de uitkomst van deze enquête kunnen wij bepalen of er al dan niet behoefte is aan andere wijzen van seniorenvoetbal dan welke wij nu aanbieden. We staan daarbij open voor alle mogelijkheden, zolang het maar past binnen de reglementen van de KNVB. Maar een uitkomst zou natuurlijk ook kunnen zijn dat het draagvlak maar beperkt is waardoor er (op dit moment) nog geen reden is tot verandering. Het omgooien van onze seniorenafdeling is namelijk geen doel op zich, maar een middel om bij zoveel mogelijk leden aansluiting te houden en/of vinden. Zowel op het gebied van sportieve ambities als die van recreatieve hobby. Voor jong en oud.

Mocht de enquête aanleiding geven tot verder onderzoek dan zullen wij dat breder trekken en daarin dan ook trainers, coaches, leiders, commissieleden en overige vrijwilligers betrekken. Als ook dat voldoende redenen en houvast geeft tot verandering, dan is uiteindelijk de laatste stap een bijzondere algemene ledenvergadering voor de voetbalafdeling. Daarin zal dan over de keuze gestemd gaan worden. Al met al een traject wat wij uiterlijk voor het einde van het huidige seizoen afgerond willen hebben.

Maar first-things-first, nu eerst de enquête. In deze envelop vindt je de enquête met de vragen. Beantwoord deze zo zorgvuldig mogelijk en lever deze uiterlijk 31 januari 2019 in bij:
- Sportcomplex de Fjouwer – brievenbus bij de entree
- Boksum – Muontsehiem 26 (René Tilma)
- Deinum – Sportleane 8 (Jochem Bruinsma)

Voor vragen over deze enquête of het onderzoek kun je je wenden tot een van de werkgroep leden. Dat mag ook per mail, via info@sfdeinum.nl.

Tot slot nogmaals met klem het verzoek deze enquête te beantwoorden en in te leveren. Alleen zo kunnen we met elkaar de juiste stappen zetten voor SF Deinum. Alvast bedankt voor je medewerking!


Vriendelijke groet,
Mark, Richard, René, Wieger, Nynke, Erik Jan, Jochem

 
www.sfdeinum.nl

Achtkamp bij SF Deinum

13 juni 2019
Vrijdag 14 juni 2019, 18:15 uur!! Meer
 
www.sfdeinum.nl
SF Deinum JO13-1 winnaar van eerste editie Waadhoeke-cup 2019 (lees verder) Meer
 
www.sfdeinum.nl
Lees er hier meer over! Meer
 
www.sfdeinum.nl

Webshop Update!

28 mei 2019
Hoodies nu ook in grotere maten, t/m XXL. Maat M ook weer verkrijgbaar! Meer
 
 
 
 
 
 
16-04-2019 Meer
 
 
 
 
 
© SF Deinum, 2018
Privacy Statement
It Holt 17 - 9033 WH Deinum
klik
HIER voor onze contactgegevens
Terug naar boven