Nieuws

Voetbaldames gezocht (30+)

05 maart 2019 door Frank Visser
www.sfdeinum.nl
Meld je aan!

Nieuwe (sportieve) dames 30+ gezocht!

 

Sinds twee jaar zijn we met een enthousiast damesteam bij SF Deinum van start gegaan. We zijn met 10 dames en hard op zoek naar meer vrouwen 30+! Lijkt het je ook leuk om eenmaal per week op een avond sportief bezig te zijn, dan ben je van harte welkom. Voetbalervaring is niet nodig. Een enkeling heeft eerder gevoetbald maar de meesten hebben geen enkele voetbalervaring.

 

De trainingen worden gegeven door een enthousiast team van mannen met veel voetbal- en trainingservaring. Ze wisselen elkaar hierin af. Van elke trainer leer je weer andere voetbal skills. En iedere training sluiten we altijd af met een partijtje voetbal tegen elkaar.

 

We trainen met name voor de beweging in de buitenlucht en het sportief bezig zijn in teamverband. Maar natuurlijk is het leuk om af en toe het geleerde in de praktijk te mogen brengen. Dus inmiddels hebben we contact met andere beginnende damesteams en organiseren dan af en toe een toernooitje. Deze zijn meestal op de vrijdagavond. Ook deelname hieraan is geheel vrijblijvend.

 

We hebben één van onze trainers bereid gevonden om een geheel vrijblijvende voetbal introductieles te verzorgen. De datum en het tijdstip volgen zodra er voldoende aanmeldingen zijn. Voor deze les is het niet nodig om voetbalschoenen aan te schaffen.

 

Voor opgave of meer informatie kun je mailen, bellen of appen naar één van de volgende personen:

Ingrid van der Heide, 06-15593247, ingridvdheide@hotmail.com

Ingrid le Fevre, 06-81431470, hmbakker1@hotmail.com


 
www.sfdeinum.nl

SFD JO17-2 Kampioen

18 mei 2019
SFD JO17-2 kampioen (lees verder) Meer
 
www.sfdeinum.nl

SFD JO15-1 Kampioen

18 mei 2019
SFD JO15-1 kampioen (lees verder) Meer
 
www.sfdeinum.nl
KLIK HIER voor het kantinerooster van deze maand.  Meer
 
www.sfdeinum.nl
Voetbalnieuws: Waar we in januari al konden melden dat vanaf komend seizoen Jelle Jan Leijenaar de nieuwe hoofdtrainer wordt, kunnen we… Meer
 
16-04-2019 Meer
 
 
 
 
 
 
 
© SF Deinum, 2018
Privacy Statement
It Holt 17 - 9033 WH Deinum
klik
HIER voor onze contactgegevens
Terug naar boven