Deinum 1
25-03-2023
25 - 8

Zaterdag 25 maart 2023

Maar weer even mooi op pad geweest met Deinum 1. Zo eind van de middag stond de rit naar de wedstrijd tegen Emmeloord 3 op het programma. Een winderig ritje, met inderdaad, behoorlijk wat zijwind. Eenmaal in de hal bleek dat we 't ook nog wel wat rustiger aan hadden kunnen doen. De wedstrijd voor ons liepen tamelijk uit. Het is was als je het slotakkoord van de dag bent. Reden te meer om tijdens de babbel vooraf, de ontspanning en kansen nogmaals te benadrukken. Uitslag niet belangrijk, het spel wel. Het zou wat dat betreft toch al een pittig potje op voorhand worden.

Met in de aanval Doutsen, Romijn, Eline en Fedde. In de verdediging Anne, Berber, Swen en TT. Hester & Antina begonnen deze wedstrijd aan de kant. Deinum zocht al meteen in het begin, fris en fruitig, naar doelpunten. Ontspanning zeker, mooie kansen, nog wat zoeken naar de binding in de verdediging, maar het liep prima. Combinaties lopen met de training & wedstrijd soepeler en boven al, er wordt voor elkaar gewerkt. Uiteraad heb je dan ook nog een tegenstander en die was deze wedstrijd gewoon een maatje te groot. Zocht ook naar eigen kansen en wist de korf simpelweg wat makkelijker te vinden. 11-4 bij rust.

Ook na rust, ook weer een goed leermoment, een goede poging om van de 2e helft een meer 1e helft te maken. Minder gejaagd, minder over de top, maar wel blijven zoeken naar de eigen kansen. En als we dan niet kijken naar de score, dan bleef het ook gewoon prima gaan, kan er weinig anders van maken. De teller bleef uiteindelijk steken op 25-8.

De 3e helft werd vervolgens een mooie lange avond in 't centrum van Emmeloord, onder 't genot van een gezellig maal.