Voetbal: SF Deinum JO11-1 - SC Stiens JO11-1

S.C. Stiens JO11-1
11-10-2017
2 - 6

SF Deinum JO11-1 – SC Stiens JO11-1

Woensdagavond 11 oktober 18.30 uur stond de inhaalwedstrijd tegen SC Stiens JO11-1 gepland. Met Fender als aanvoerder en Wybe de 1e helft op goal kon de wedstrijd beginnen.

Vol vertrouwen begonnen we aan de wedstrijd, maar Stiens maakte meteen goed gebruik van een paar sterke spelers in hun team. Al redelijk snel in de 1e helft viel de bal 2x in het net, niet te stoppen voor onze keeper.

Maar de koppen lieten we niet hangen en Fender liet zien dat hij over een prachtig afstandsschot beschikt en de 1-2 was een feit. Stiens liet zich niet hierdoor niet afschrikken, scoorde de 1-3 waarna het rustsignaal klonk.

Rens had het keepershirt overgenomen van Wybe en was er klaar voor. Met zo’n tussenstand was de strijd nog lang niet gestreden. Maar de spirit was er wat uit bij SF Deinum, passes kwamen niet aan, het liep even niet in het team. Wel werd er vanuit een hoekschop via een kopbal van Luuk de stand op 2-3 gezet. Maar toen was het gebeurd met ons en liep Stiens over ons heen met nog 2 goals. En de pech kon niet op, want Luuk zette nog wel een goal op zijn naam, maar helaas in de verkeerde goal.

Eindstand 2-6.

Niet getreurd, snel vergeten en zaterdag op naar Ameland!